Utvecklas med oss

NTT Group är en växande koncern. Vi söker kontinuerligt nya, duktiga medarbetare, som vill utvecklas med oss.

Som medarbetare på NTT Group är du en del av en företagskultur som präglas av våra kärnvärden pålitlig, tillgänglig och samarbete. Verksamheten karaktäriseras av laganda och entreprenörskap. Och kompetenta arbetskamrater, kända för att vara lösningsfokuserade och för att ge föredömlig kundservice.

Vi är stolta över vår personal!

Just nu söker vi:

Verkstadsarbetare

Vi söker en tekniskt intresserad och lärovillig verkstadsarbetare till NTT Group i Svängsta (Svenska Transmissionsprodukter AB).

Som verkstadsarbetare på NTT Group i Svängsta verkar du i ett team som är känt inom svensk tung industri för sin expertis inom tillverkning och renovering av växellådor.

Du kommer framför allt att arbeta med kuggfräsning (upplärning sker hos oss vid behov) men även andra uppgifter inom verkstadsarbete och metallbearbetning ingår beroende på aktuella kundprojekt.

Vi söker en verkstadsarbetare med erfarenhet av metallbearbetning. Du är praktiskt lagd, noggrann och van att arbeta under tidspress. Du är tekniskt kunnig och har ett stort intresse för teknik. Vi ser gärna att du har genomfört någon form av teknisk utbildning. Erfarenhet av kuggbearbetning är en merit men inte nödvändig, förutsatt att du är villig att lära dig.

Vi erbjuder anställning med fast lön. Tjänsten är heltid.

Frågor om tjänsten besvaras av Peter Jönsson, peter.jonsson@nttgroup.com, 0454-32 34 02.

Ansök genom att fylla i och skicka nedan formulär. Kom ihåg att bifoga CV och personligt brev.

Skicka in din ansökan

Välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss. Fyll i så fall i nedan uppgifter och bifoga CV och brev.